Optometrie De Brillenboetiek in Bunschoten-Spakenburg
Optometrie De Brillenboetiek in Bunschoten-Spakenburg

De oogzorg die u verdient bij De Brillenboetiek

Dankzij onze ogen genieten we dagelijks van al het moois dat de wereld ons te bieden heeft. Het is daarom belangrijk dat we goed voor ze zorgen. Heeft u het gevoel dat uw zicht vermindert of twijfelt u om een andere reden over de gezondheid van uw ogen? Wacht dan niet en kom langs bij De Brillenboetiek in Bunschoten-Spakenburg.

Kom langs voor een oogmeting

Het is een feit dat bijna iedereen te maken krijgt met een slechter wordend zicht als hij of zij ouder wordt. U krijgt dan bijvoorbeeld last van ouderdomsverziendheid, wat ook wel Presbyopie wordt genoemd. Dit betekent dat u dichtbij steeds minder goed ziet omdat uw ooglens minder elastisch wordt. Maar ook op jongere leeftijd kunt u problemen met uw ogen ervaren. U heeft dan bijvoorbeeld moeite met het lezen van de ondertiteling op televisie of de borden op stations. Indien u denkt dat uw zicht vermindert, of wanneer u wilt weten wat de sterkte van uw ogen is, kom dan langs voor een oogtest bij De Brillenboetiek.

Uw deskundige opticien

Bij De Brillenboetiek nemen we alle tijd om de gezondheid van uw ogen te onderzoeken. Onze goed opgeleide opticiens zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken op het gebied van oogzorg. Elke oogmeting is een onderzoek dat met de meest nauwkeurige apparatuur wordt uitgevoerd, zodat we u kunnen voorzien van een deskundig advies op maat. U stapt hierdoor uiteindelijk met de best mogelijke oogoplossing bij ons de deur uit.

Kom voor een professionele oogtest langs in onze winkel in Bunschoten-Spakenburg.

Maak een afspraak


Lees meer over de zorg voor uw oog


Top